Mozgásszervi állapotfelmérés 

A mozgásszervi állapotfelmérés egy kikérdezéssel kezdődik, melynek során részletesen megbeszéljük panaszait, korábbi problémáit, értékeljük azok birtokában a kapott orvosi leleteit, a képalkotó eljárással készült felvételeit.

Ez után fehérneműre vetkőzve (lehetőleg hölgyek esetén ne legyen sportmelltartó!) testtartás analízist végzünk, majd megvizsgáljuk a csigolyák aktív és passzív mozgásait.

Szükség esetén egyéb speciális teszteket végzünk, megvizsgáljuk az izületek mozgástartományát szögmérővel, vagy az egyes izmok állapotát, rövidült esetleg túlnyúlt voltát.

Végül értékeljük az eredményeket, ismertetjük a kezelési tervet, a választott módszert/módszereket és megbeszéljük a várható eredményeket.

Minden esetben elkezdődik azonnal a kezelés is, illetve házi feladatot is kap mindjárt az első alkalom után, amit a gyógytornász utasításai alapján otthon kell végeznie a panaszmentesség illetve a gyorsabb gyógyulás érdekében. Következő alkalommal pedig beszámol a gyakorlatok hatásairól, tapasztalatairól.

KÉRJÜK, ORVOSI LELETEIT, KÉPALKOTÓ ELJÁRÁSOKKAL VÉGZETT LELETEIT (RÖNTGEN, CT, MR) HOZZA MAGÁVAL, DE MÉGJOBB, HA LEGALÁBB EGY NAPPAL A MEGBESZÉLT IDŐPONT ELŐTT E-MAILBEN VAGY MESSENGEREN ELKÜLDI!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.