Házirend 

Higiéniai etikett

A rendelőt csak egészséges személyek látogathatják!

 

1. Megkérem, hogy a kezelésre kísérő nélkül érkezzen.

2. Kényelmes, tiszta ruházatban, tiszta váltózokniban lehet belépni a rendelőbe.

2. A megbeszélt időpont előtt legkorábban 5 perccel érkezzen.

3. Érkezés után a fürdőszobában kihelyezett kézfertőtlenítő szappannal alaposan mossa meg a kezét.

5. A kezelő helységben (víz kivételével) inni és enni tilos.

6. Dohányozni csak a kerítés kiskapujától 5 méterre szabad.

7. A megbeszélt időponthoz képest később érkező páciensek kezelési időtartama a késés mértékével csökken, hiszen akkor nem tarthatók a későbbi időpontok, és a várakozási idő folyamatosan nőne, így kérem az időpontok pontos betartását.

8. A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók és nem visszaválthatók, valamint kérem, figyeljenek a lejárati idejükre!

9. Ha 24 órán belül történik az időpont lemondása, illetve ha nem történik lemondás, a kezelés árának 100%-a felszámolásra kerül. (06/30 214-8073 telefonon, sms-ben, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen) Kérem, gondolják át, hogy mennyi fájdalommal élő betegtársuknak kell napokat, esetleg heteket várni egy-egy időpontért! Ha valamilyen oknál fogva nem jó az időpont, a lehető leghamarabb jelezzék lemondási vagy időpont módosítási szándékukat! Ellenkező esetben csak az elmaradt időpont rendezése esetén áll módunkban újabb időpontot egyeztetni.

10. A rendelő mobil illetve nem mobil tartozékainak gondatlanságból/szándékosan történő rongálásakor az okozott kárt meg kell téríteni.

 

A későbbi félre értések elkerülése miatt a szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek a házirendet magukra érvényesnek tekintik, az abban foglaltakat tudomásul veszik.