Házirend

 

1. A kezelő helységbe mezítláb illetve lábbelivel tilos bemenni, csak tiszta zokniban, illetve harisnyában. Tiszta, kényelmes váltóruha használata kötelező, átöltözni a fürdőben, az öltöző fülkében lehet, illetve a kezelő helységben.

2. A kezelő helységben (víz kivételével) inni és enni tilos.

3. Dohányozni csak a kerítés kiskapujától 5 méterre szabad.

4. A kezelő helységben a kezelten kívül  szükség esetén legfeljebb 1 kísérő tartózkodhat.

5. Kényelmes, tiszta ruházatban, illetve Schroth-nál meztelen felsőtesttel, lányoknál bikini felsőben, melltartóban történik a kezelés.

6. A megbeszélt időpont előtt legfeljebb 15 perccel érkezzenek a váróhelység méretei miatt, ez alatt a kabátot, cipőt le lehet venni, fürdőben át lehet öltözni, toalettet el lehet végezni, ilyenkor ajánlott enni, inni egy keveset, hogy a tornát ne kelljen ilyesmivel megzavarni.

7. A megbeszélt időponthoz képest később érkező páciensek kezelési időtartama a késés mértékével csökken, hiszen akkor nem tarthatók a későbbi időpontok, és a várakozási idő folyamatosan nőne, így kérem az időpontok pontos betartását.

8. A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók és nem visszaválthatók, valamint kérem, figyeljenek a lejárati idejükre!

9. Ha 24 órán belül történik az időpont lemondása, illetve ha nem történik lemondás, a kezelés árának 100%-a felszámolásra kerül. (06/30 214-8073 telefonon, sms-ben, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen) Kérem, gondolják át, hogy mennyi fájdalommal élő betegtársuknak kell napokat, esetleg heteket várni egy-egy időpontért! Ha valamilyen oknál fogva nem jó az időpont, a lehető leghamarabb jelezzék lemondási vagy időpont módosítási szándékukat! Ellenkező esetben csak az elmaradt időpont rendezése esetén áll módunkban újabb időpontot egyeztetni.

10. A rendelő mobil illetve nem mobil tartozékainak gondatlanságból/szándékosan történő rongálásakor az okozott kárt meg kell téríteni.

 

A későbbi félre értések elkerülése miatt a szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek a házirendet magukra érvényesnek tekintik, az abban foglaltakat tudomásul veszik.