Házirend 

Higiéniai etikett

A rendelőt csak egészséges személyek látogathatják!

 

1. Megkérem, hogy a kezelésre kísérő nélkül érkezzen. Gyermekek, illetve segítségre szoruló idősek esetén egy fő kísérő természetesen jöhet.

2. Kényelmes, tiszta ruházatban, tiszta váltózokniban lehet belépni a rendelőbe. Ennek betartása főleg nyáron a szandálos, papucsos időszakban fontos.

3. A megbeszélt időpont előtt legkorábban 5 perccel érkezzen, mivel kicsi a váróterem.

4. A kezelő helységben (víz kivételével) inni és enni tilos.

5. Dohányozni csak a kerítés kiskapujától 5 méterre szabad.

6. A megbeszélt időponthoz képest később érkező páciensek kezelési időtartama a késés mértékével csökken, hiszen akkor nem tarthatók a későbbi időpontok, és a várakozási idő folyamatosan nőne, így kérem az időpontok pontos betartását.

7. Ha 24 órán belül történik az időpont lemondása, illetve ha nem történik lemondás, a kezelés árának 100%-a felszámolásra kerül. (06/30 214-8073 telefonon, sms-ben, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen) Kérem, gondolják át, hogy mennyi fájdalommal élő betegtársuknak kell napokat, esetleg heteket várni egy-egy időpontért! Ha valamilyen oknál fogva nem jó az időpont, a lehető leghamarabb jelezzék lemondási vagy időpont módosítási szándékukat! Ellenkező esetben csak az elmaradt időpont rendezése esetén áll módunkban újabb időpontot egyeztetni.

8. A rendelő mobil illetve nem mobil tartozékainak gondatlanságból/szándékosan történő rongálásakor az okozott kárt meg kell téríteni.

 

A későbbi félre értések elkerülése miatt a szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek a házirendet magukra érvényesnek tekintik, az abban foglaltakat tudomásul veszik.